Nästa utmaning: att sluta blogga helt.

Efter all skit jag upplevde med Tumblr igår så kom jag typ överens med min älskling att jag ska lägga ner bloggandet helt för ett tag, tills att jag hittat ett bättre alternativ. Det ryktas ju även om att blogger, även kallat blogspot ska integreras med google plus, så förmodligen blir det att man går över dit istället lite senare. Nått med WordPress ska det alltså inte bli. Vilket är både helt ok, men samtidigt känns det surt. Jaja, i slutändan är det för att bespara mitt humör och krångel i största allmänhet.

Tills vidare ska jag hålla mig till google plus och skriva ner vad jag känner o så där, eller så lär jag bli ännu mer pratsam med älsklingen eller med mina vänner om allt som snurrar i huvudet, för om jag inte bloggar riskerar mitt huvud att sprängas. Det är ett som är säkert.

Bloggen, som de flesta vet har jag för att ventilera mig själv så jag inte går under jorden, totalt sprängfylld med känslor och annat. Ibland är det faktiskt lättare att skriva ner vad man känner, än att säga det rakt ut. Jag är ju dock inte den som har svårigheter att säga vad jag tycker etc. men ibland är det så mycket saker i huvudet att det blir omöjligt att starta en konversation. Dels för att man vill inte vara jobbig för andra och dels för att det ofta är inbillning eller något annat korkat som inte ens är värt att nämna. Då är det bättre att hålla tyst.

Ja, det är väl bara att säga hejdå till Tumblr. Det var kul så länge det varade.