Ok, då. Blogger är inte så dåligt ändå…

Ok, jag har lovat att inte tjata för mycket om bloggen, men jag måste ju faktiskt påpeka att jag lyckats få med en hel del gamla inlägg ifrån Tumblr, vilket är skitbra. Egentligen borde jag kunna få med alltihop, men jag vågar inte riktigt försöka, så jag har nöjt mig med att få med de skrivna inläggen och alla bilder (enskilda fotografier, alltså). Det får liksom duga.

Just nu sitter jag också o skriver det här inlägget i den gamla versionen av blogger, eftersom jag i stort sett hela dagen igår fick en massa error problem då jag satt o skrev inlägg i den nya text-editorn, vilket bara förstörde min dag mer och mer. Ett säkert tips jag måste banka in i skallen är att inte ägna för mycket tid åt bloggande och sånt under de dagar då mitt humör är nere på bottennivå. Då brukar allt eskalera och igår var en sådan dag. Dock har jag alltid skitsvårt att hålla mig borta från bloggande under såna dagar och igår var inget direkt undantag. Jag rapporterade i alla fall felet, efter att ha klurat ut hur fan man går tillväga i googles hjälpgrupper, men frågan är om jag får respons.

Jaja, nu ska jag försöka lära mig lite mera om Blogger, och förhoppningsvis fixa till en snygg bakgrundsbild med mera.

Vad hittar du på idag?