Apple, HTC och nu samsung. Sicken barnslig grej!

Jag blir så trött på dessa mobiltillverkare, särskilt Apple och deras förmåga att stoppa allt som kommer i deras väg. Enligt en artikel jag nyligen läste på idg.se så står det att apple stoppar samsungs nya pekplatta i ett flertal länder i Europa. Att de bara orkar är min respons. Man blir så sur för att de håller på sådär. Dock är det ju inte säkert att det är just Apple som startade den här pajkastningen, men jag har inte gillat det företaget särskilt mycket på grund utav deras sätt att hantera censur, applikationer och annat viktigt. Jag är inte direkt insatt, så jag ber om ursäkt för det.

Min sambo sa också till mig att sånt här beteende ser man inte i andra industrier, som exempelvis bilindustrin. Konstigt egentligen, men i bilindustrin kanske biltillverkare har mer förstående och därför inte bryr sig, så länge de går med vinst eller något liknande. Jaja, whatever.

Man har inte direkt mycket energi över för att orka engagera sig i såna här saker. Det står så mycket om det i nyheterna att man tröttnar. Om någon orkar bry sig, gör det gärna genom att rita en bild där mobiltillverkarna sitter i en sandlåda och kastar sand på varandra. Eller kattbajs om man nu ska vara sådär extra elak. Jag har inte talangen för det, tyvärr.