Tänk om jag hade Sveriges bästa blogg?

Då hade jag varit oerhört glad. Med både tusentals läsare, massvis med folk som kommenterar där man diskuterar, inspirerar och annat. Det hade varit underbart. Än så länge lär det förmodligen inte ske, men jag är inte den som är ledsen. Det mesta jag skriver om ändå är bara faktumet att jag faktiskt bloggar. Vem fan vill läsa om det, liksom? Jaja, spela roll. Jag skriver ner vad jag känner för och jag hoppas bara på att det leder till något bra. Oftast är det så, men inte alltid. Det är i alla fall inte särskilt ofta jag får höra att jag har en fantastisk blogg, men skit i det. Jag är rätt lycklig ändå.

Inspirationen till det här inlägget kom ifrån en av mina favoritbloggar, nämligen One Way Communication, som jag började läsa efter ett tips av självaste Lady Dahmer. Än så länge finns jag inte med i hennes blogroll, men det kommer säkert nån dag. Jag får väl börja förankra mig lite mer i feministiskt snack, så ska det säkert gå. Jag har nog en hel del att säga där. Jag ska bara orka skriva ner det först.

I alla fall, Hanna som skriver sin blogg så himla bra, bad om att få bli nominerad till årets Blog Awards som årets bloggprovokatör, och jag har snällt nominerat henne till det. Jag hoppas hon vinner, för det förtjänar hon. Själv hade drömkategorin varit för årets blogginspiratör, men jag vet inte om det funkar så bra, när det mesta jag gör är bara att skriva om att skriva blogg i stort sett. Nån gång ibland slinker det in ett inlägg om Aspergers syndrom och ångesten jag har i och med att jag har denna usla diagnos, men jag kan inte skriva om det i all evighet. Det tar liksom bort syftet med hela bloggen. Dock hade det varit bra att ha ett tema, typ som genus och feminism, men det går inte. Helst hade jag ju velat att bloggen ska vara som bloggen om Doris, hur det är att leva med Grand Danois. Dock har jag ingen egen GD för tillfället, men den dagen det äntligen händer lär jag förmodligen inte skriva om så mycket annat.

I övrigt hoppas jag bara att läsarantalet ökar, men för det måste jag förmodligen skriva mer om nyheter och komma ihåg att pinga twingly när jag skrivit om nån nyhet. Du som gillar min blogg, var inte rädd för att tala om det för andra. Ju fler som läser den, kommenterar etc. desto roligare och bättre blir mina inlägg. Det kan jag garantera!

2 reaktioner till “Tänk om jag hade Sveriges bästa blogg?”

  1. Ja, åtminstone nått inlägg eller två kan jag säkert skriva om genus o feminism. Jag har en del åsikter om det hela, men det mesta kan få plats i typ ett fåtal inlägg. Jag är ingen utpräglad människa inom ämnet, och feminism är inget som ligger mig varmt om hjärtat direkt, men jag har ju åsikter som sagt inom det.

    Det är helt upp till dig ifall du lägger till mig på din blogroll =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.