Nu ska mitt facebook konto avslutas – på riktigt!

Igår tog min älskade sambo beslutet att avsluta sitt konto på facebook och med hans argument gav det mig mod att faktiskt göra detsamma. Jag har aldrig varit något vidare fan av facebook, men det är ett underbart ställe att hålla kontakt med folk som man annars hade tappat kontakten med. Dock är det typiska facebook beteendet med kopierade statusar något som driver mig till vansinne och jag orkar inte längre.

Innan veckan är slut hoppas jag att de viktigaste människorna har hört av sig med e-mail eller i bästa fall att de vill ha en invite till google plus.

I övrigt så är jag rätt trött o seg, vilket inte är direkt ovanligt. Lär inte bli så mycket bloggande under resten av veckan. Jobbigt att sitta vid laptopen har jag märkt. Min stationära dator är bättre. En bättre skärm och ingen touchpad…