En lärorik vecka.

Imorgon är det dags för mig att åter bege mig tillbaka till Växjö efter en dryg vecka utan min älskling, på en resa där jag övat på att köra bil och firat min morfars 80 årsdag. Det är aldrig kul att vara utan Henrik, men denna gången fanns det inte så mycket annat att välja på. Hade han kunnat följa med så hade hans resterande semesterdagar tagit slut, så det hade ju inte varit så bra. Istället har jag fått vara själv och haft en väldigt blandad vecka.

På ett sätt har veckan varit tråkig, eftersom allt är bättre hemma. I min lägenhet i Växjö finns Maja, min katt och självklart Henrik, min älskade pojkvän. Där finns också en bättre dator och en stabil fiberlina som ger mig internet utan begränsningar. Det finns också reklamfri TV, vilket alltid är positivt. När jag nu varit i Norrland så har jag varit uttråkad en hel del, och det är aldrig kul. Veckan har också varit oerhört lärorik, speciellt när det gäller hur man lär sig köra bil, eftersom det är typ det enda jag har gjort denna vecka. Dock är jag fortfarande osäker på om det är rätt väg att ta, gällande om man faktiskt ska lära sig köra manuellt. Förmodligen lär det bli så att jag tar körkort för automat och eventuellt uppgraderar om ett par år ifall det behövs. Annars lär det ta mig typ 5 år att ta körkort utan att bli bankrutt. Det är en helt annan historia jag kommer skriva om under kommande veckan, så håll till godo.

En annan sak som varit lärorik är den insikten jag har fått om mitt eget liv. Hur glad jag är för tillfället och hur mycket jag faktiskt njuter av mitt liv och min livsstil. Det som alltid är så jävla trist är när folk ska lägga sig i min livsstil och försöka köra ner grejer i halsen på mig om hur jag borde leva mitt liv. Vissa personer har tyvärr skitsvårt att förstå att vissa saker påverkar inte mig såsom det påverkar andra. För det första är jag inte sockerberoende, men det förstår inte många.

Jaja, nog snackat om det här tråkiga. I nästa vecka är saker och ting tillbaka som de ska igen. Då blir blogginläggen bättre också.