Fel datum på biljetten och vädersnack

Eller nått i den stilen åtminstone. Jag fick fel biljett utskriven när jag satt på tåget märkte jag, men som tur var löste det sig och jag hittade en annan plats att sitta på. Konduktören var snäll nog att göra biljetten giltig för idag och hitta en ledig plats åt mig under resten av resan till Alvesta. Om ungefär 50 minuter ska jag vara framme där och ca 14.56 är jag framme i Växjö, vilket känns så otroligt härligt. Jag har haft en hemlängtan som inte är utav denna värld. Jag verkligen avskyr att vara borta ifrån Henrik, men jaja. Jag ska inte tjata något mer om det. Jag är ju snart hemma.

Det märks att hösten är på väg. Sommarvädret har inte varit så bra på sistone och uppe i Norrland har träden börjat gulna, vilket är tråkigare än tråkigast. När vi åkte hem till Stockholm i Lördags och jag påpekade att träden börjar bli lite smått gula så reste min syster rösten och skrek mer eller mindre ut:

Vad fan! Bor man i Sverige får man ju tycka om att ha fyra årstider!

Ja, riktigt så är det inte för mig. Jag hatar att bo i ett land som har fyra årstider. Fast i Sverige tycker jag numera att vi bara har två, vinter och en lite varmare vinter. Typ. Det enda som håller mig till Sverige är tryggheten man har här. Hade jag varit frisk ifrån åtminstone fibromyalgin hade jag lätt bott typ i södra Frankrike, eller något annat land där det alltid är varmare och sällan snö och kyla. Men det är en annan historia.

Det enda jag ser fram emot nu är att få pussa på älsklingen och krama på han hur mycket jag vill. Fan, vad skönt det ska bli!