Bloggtorka deluxe eller något i den stilen.

Ok då. Jag ljög. Mina blogginlägg lär inte bli bättre inom en snar framtid. Jag lider av bloggtorka, och det är aldrig kul. Dock är det lite konstigt eftersom jag har massvis med grejer som jag vill skriva om, men varje gång jag satt mig här för att börja skriva så tvekar jag och så blir det inget av det. Så kan det alltså bli ibland. Tror nog att det är så för de flesta bloggare om jag ska vara helt ärlig. Jag är nog inget undantag där.

Det enda jag vet är att det är oerhört skönt att vara hemma i Växjö igen. Det enda jag vill slippa nu är massa snack om vad fan jag borde stoppa i min kropp och hur jag ska leva mitt liv. Jag är rätt trött på allt som har med hälsa att göra så jag kan spy. Vart jag än vänder mig så snackas det hela tiden om fullkorn och grönt te är skitbra och sötningsmedel är lika med döden. Who cares? Jag gör det inte. Jag gör vad jag gör och för tillfället mår jag bra av det. Jag tycker faktiskt att vara lycklig är viktigare än vad man stoppar i sig. Mår man bra, så mår man bra. Punkt slut.

Jaja. I nästa vecka får jag ett efterlängtat besök från Tyskland. Min nye vän, Moritz som jag träffade i den längsta hangouten på google plus ska komma och hälsa på mig. Det ska bli kul!