Min blogg är fantastisk!

Ja, faktiskt. Har inte varit direkt aktiv sen jag bytte plattform till Blogger igen, men det gör tydligen inte ett skit. Mina besökare rullar in ändå. I snitt så har jag fått typ 20 besökare per dag, utan att jag skrivit ett skit på snart en vecka. Helt otroligt! Det är ett tecken på att min blogg börjar återgå till vad den var förr. Min bästa tid som bloggare var precis innan jag bytte till Tumblr ifrån WordPress. Då snittade jag på 30 trogna besökare per dag. Det är inte mycket. Man önskar alltid att de där siffrorna skulle ha åtminstone en eller två nollor till efter sig, men det kommer senare misstänker jag.

Jaja, skitsamma. Jag ska inte prata om besökare, men jag måste få tacka för att trafiken har rullat på för fullt trots min inaktivitet. Det man saknar från Tumblr är inte mycket om jag ska vara ärlig, men här blir det i stort sett bara text och inga rubriker som förvandlas till länkar till andra bloggar eller hemsidor och det blir inga direkta gallerier heller. Jag hoppas att det är ok.

Rätt kul är detta i alla fall. Folk vill läsa om mina tankar, funderingar och hur mitt liv är för tillfället. Jag måste också tacka en av mina trogna läsare, Hannah, som väldigt snällt länkar till mig ifrån hennes blogg. Det uppskattas rejält mycket!

Jag planerar ju självklart att skriva mer om intressanta saker, men på senare tid har man ju varit lite extra seg och det är dåligt med idéer. Det är också dåligt med nyheter ifrån de svenska tidningarna, så där är det också lite svårt att skriva ett inlägg om vad det är för korkat som skett på sistone. Dock vill jag inte ha en blogg om nyheter, utan det är ett sätt att locka till sig nya besökare, kommentarer och lite nya perspektiv.

Väldigt kul att höra att ni tittar in här i alla fall. Skriv gärna en kommentar och be om tips om vad jag kan skriva om härnäst. Tack till alla mina läsare!