Idag ska jag testa att köra automat.

Det ska bli skitkul att äntligen få pröva det. Jag är så nyfiken, fast jag har en känsla att det kommer vara precis som tidigare, fast utan alla jobbiga element som växla och trycka ner kopplingen. Bara att tuta och köra med andra ord. Efteråt ska jag ringa pappa och berätta hur det gick, så får Han klaga i efterhand om Han känner för det.
För tillfället sitter jag och väntar på att få träffa läkaren. Är här för att få mitt recept förnyat gällande min medicin jag tar för min reflux sjukdom. Hoppas att det kommer gå bra. Jag glömde ju att ringa vårdcentralen innan för att skicka min journal hit, men i morse ringde jag så jag hoppas att de åtminstone kan faxa upp en kopia på något. Vill inte känna att man betalat 150 kronor i onödan, direkt.
Ja ,nu har jag spenderat typ tio minuter i alla fall. Sen e det dags för lunch med älsklingen. Vad hittar du på idag?