Livet just nu, 6:e oktober 2011

Detta pågår i mitt liv för tillfället som resulterar i att jag knappt kommer blogga alls förmodligen inom den närmsta tiden, i värsta fall de närmsta 8 veckorna eller så. Det är inte så att jag har brist på skit att skriva om, jag får typ tvinga mig ifrån bloggandet. Det är nämligen dags att skriva uppsats igen. I övrigt bjuder jag på en trevlig liten punktlista. Varsågoda!

  • Skriva uppsats som sagt
  • Lära sig japanska och skriva massa för hand
  • Lite väl mycket lektioner och skola i huvudtaget insåg jag nu
  • Blir förmodligen en del videobloggar (ibland på engelska) för att locka flera läsare ifrån Google plus.
När jag återigen känner att jag kan blogga så kommer jag göra det. Dock lär det ju inte ske så ofta. Ett mirakel är det ifall jag skriver mer än ett inlägg i veckan fram tills vecka 49. Fast å andra sidan har jag ju inte bloggat så ofta heller sen jag rymde ifrån Tumblr, så ni är väl vana vid det. Som tur var haglar det in en massa sökningar från google om saker jag skrivit om en hel del. Sånt är roligt!
じゃね!a..k.a. ses sen på japanska, uttalas ”jaa-ne” med hårt J.