Känsliga fingertoppar igen…

Ibland är det riktigt roligt att forska, speciellt när man hittar bevis och tidigare forskning som bevisar ens teorier. Dock är väl det en helt annan historia, men ändå. Ibland måste man få ha lite roligt, eller hur? Arbetet med uppsatsen går väldigt bra, vilket känns oerhört bra. Det gick även bra på japanskan tidigare idag, vilket känns bara ännu bättre egentligen. I det stora hela så är mycket saker bra, alltså.

Dock ska jag försöka hålla mitt skrivande kortfattat, eftersom fingrarna är lite smått känsliga igen. Avskyr när det händer. Det brukar oftast ske när jag är stressad har jag märkt och måste skriva nått viktigt, vilket är så himla typiskt men inte så mycket att göra åt. Dock läste jag idag att både russinfingrar och känsliga fingertoppar kan bero på kalium-brist. Jag får göra ett försök att äta mer bananer och russin då med andra ord och se ifall de hjälper. Ibland är livet med fibromyalgi värre än vanligt, men jag har lärt mig att leva med det. Dock är det svårt, och det kan vara otroligt handikappande ibland också. Skit samma, idag är jag glad. Får hoppas att det håller i sig bara…