Botemedlet mot russinfingrar verkar vara en bra kräm.

För snart en vecka sen fick jag totalt nog gällande problemet med mina fingrar och bokade en läkartid. Jag hade tur och fick tid dagen efter och det läkaren beordrade var bara en fet kräm, mini derm, som man kan köpa på apoteket samt diskhandskar när jag diskar. Det verkar fungera jättebra för fingrarna mår faktiskt bättre av att smörja in sig oftare med en bra kräm.

Jag frågade läkaren om det här med kaliumbrist, men läkaren vågade inte svara på ifall det var det. I ett sådant fall får man reda på sånt genom blodprov och andra provtagningar. Dock tyckte hon att det var en bra idé att prova och äta lite mer kaliumrik mat, vilket jag gjort mitt bästa med under den gångna veckan. Jag vet inte om det bidragit, men fingrarna känns bättre.
Dock tog jag förmodligen hela grejen med kaliumbrist lite för hårt. När jag varit hos läkaren gick jag in på coop och köpte en vitamin dryck samt en påse torkade aprikoser, eftersom jag hittat en lista på kaliumrik mat efter en alldeles försenad google sökning. Där stod det att torkade aprikoser och potatis samt olika typer av bönor har störst mängd kalium i sig och det var därför jag köpte en påse med det. Dock var det en korkad idé, för magen klarade inte av det alls och jag har haft många dagar med extrem magvärk sen dess. Jag har ju IBS också, vilket är skitjobbigt men det är en annan historia. Jag är inte frisk i alla fall, den saken är säker.
Jaja, jag är glad att fingrarna mår bättre. Denna veckan ska jag transkribera en massa, men som tur var blev intervjun rätt kort, så alldeles för mycket skrivande blir det nog inte.
Vad ska du hitta på under veckan?