Nu ska min blogg bli mer attraktiv, men jag behöver er hjälp!

Det har varit lite mer än bara en simpel bloggtorka härinne på sistone. Jag skyller på för mycket studier, för det är det närmsta jag kan komma till sanningen. Dock, om jag tänker efter ÄR det sanningen, så då slapp jag i alla fall ljuga för mina läsare. Jag bara hoppas att ni saknar mig, men det vet jag att ni gör. Åtminstone tre av er. Resten läser säkert bättre bloggar än min.

Jaja, skitsamma. Ovanstående text är egentligen fullkomligt ointressant, men jag har inget bättre för mig så jag tänkte skriva lite strunt eller nått liknande. Nej, inte riktigt. Jag vill be er om en tjänst.

Jag hade tänkt att börja skaffa lite fler teman till den här bloggen. Teman = ämnen att skriva om, och inte webbdesign. Det har jag typ slutat med och därmed sparat mycket på mitt humör. Jag har lite idéer som jag säkert lär skriva om ändå oavsett vad folket tycker, men med tanke på vad min blogg faktiskt heter så är det ju konstigt att jag inte skriver om detta ämne mera.

Min första serie hade tänkt att handla om Grand Danois. Jag vet inte alls hur ofta jag kommer skriva inlägg om det här, men fler och mer sofistikerade inlägg om denna underbara hundras behövs. Jag hade tänkt nämna lite allt möjligt, t ex:

  • Hitta rätt uppfödare
  • Foder
  • Hur det är att leva med Grand Danois
  • Sjukdomar
Vad tror ni om detta? Med tanke på vad folk söker på och hittar min blogg så känns det som om att jag måste verkligen bidra med denna informationen som folk efterfrågar via google.
Andra ämnen jag hade tänkt skriva om tillsist är bland annat miljövänligt bilbränsle (mikroalger). Det är något folk bör veta mer om NU!
Har ni andra förslag, så varsågod – kommentera och önska på, eller nått!