Hobbyprojekt? Om man ändå hade möjlighet…

Jag har en massa saker jag tycker är roligt att göra, men oftast är det alltid något i vägen som gör att jag inte alltid utför dem, oavsett hur mycket jag vill eller inte. Oftast har det med pengar att göra, men det har också med talang och brist på allt möjligt. Min fritid har därför sett rätt så enformig ut de senaste åren. Under större delen av min lediga tid har jag tittat mycket på film, suttit vid datorn och chattat, surfat och på senare tid träffat kompisar och nya människor i så kallade hangouts som google plus erbjuder helt gratis. När jag vill få mig en utmaning, sätter jag mig och försöker koda ihop ett nytt tema till bloggen vilket alltid går åt skogen och driver en till vansinne, så jag har mer eller mindre lagt den hobbyn åt sidan, vilket är bra då det inte bidrar till några bra saker, bara dåliga såsom huvudvärk och ett dåligt humör.

Hade jag kunnat göra fler saker, hade jag velat måla, spela in fler videobloggar, tränat mer etc, men det går åt skogen det också. Måla har jag gjort tidigare, men jag är jättedålig på det och har lagt alla såna projekt åt sidan med. Spela in videobloggar har jag gjort, men det är för tidskrävande idag + att när jag väl försöker så får jag numera massa scenskräck eller vad man ska kalla det för och alla bra idéer försvinner fort som fan. Skittråkigt med andra ord. Träning då? Jo, en gång i tiden åkte jag till simhallen och badade där. Det har jag helt tappat intresset för. Jag tycker att det är för jobbigt att vara bland alla dessa nakna kvinnor. Det ger mig ångest. Jag vill inte se massa naket folk. Det har inte med dåligt självförtroende att göra eller något liknande. Att se nakna kvinnokroppar är obehagligt tycker jag.

Jaja, till sist löser sig det hela med hobbyprojekt. Tills att jag kommit på något kul att göra när jag är ledig så sätter jag mig framför datorn och min TV och tittar på det jag tycker är kul.

Vad gör du när du är ledig?

4 reaktioner till “Hobbyprojekt? Om man ändå hade möjlighet…”

  1. Kul, jag skrev precis vad jag gör med min tid. Jag är ju "ledig" jämt då jag är arbetslös/sjukskriven. Jag är lite lat och kopierar in det jag skrev i bloggen. Men det räknas väl ändå 🙂 Jag håller på med allt från att se på direktsänd tv, inspelad tv, farmville, disk, promenader, städning, läsning, korsord, sudoku-pyssel, pysselbok till brorssonen, umgänge, bloggläsning, bloggskrivning, poängjakt på Pointshop, teoriplugg, övningskörning, jobbsök, med mera….

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.