2012 blir förmodligen ett händelserikt år.

2011 var ett riktigt trevligt år. Jag lämnade Karlskrona för Växjö och ångrar inte en sekund och i det stora hela har det mesta varit bra. Jag och älsklingen har nu varit tillsammans i 3 officiella år, och det i sig är ju ännu mera underbart. Skolan har gått relativt bra med så det är ju också ett plus. Dock är ett annat plus en stor händelse med, då google plus öppnade upp portarna och mitt sociala liv verkligen hamnade på nätet.

Frågan är då vad 2012 kommer att ge. För det första händer det en hel del stora grejer. Bland annat tar jag examen till vår, och jag fyller 30 i maj. Förhoppningsvis kommer jag få jobb efter utbildningen också, och har man ännu mera tur kanske det blir en flytt in till stan ifall man har tur och hittar något. Jag och älsklingen bestämde oss över julhelgen att börja ställa upp oss på lediga lägenheter i stan. Det skadar ju inte i alla fall. Frågan är hur bra det kommer gå, men skit samma. Man vet ju i alla fall att boendet idag är underbart, så det är inget man vill slippa i första taget. Det hade varit värre om lägenheten idag hade varit pytteliten och allt runt omkring hade varit skit. Nu är det inte så. Älsklingen vill ju kunna cykla till jobb, och jag vill kunna handla lite lättare. Som det är idag är det lite jobbigt, eller åtminstone börjar det bli det. Ska suget efter egen bil försvinna, tror jag nog att en flytt in till stan hade underlättat rejält, men vad vet jag?

Jaja, har inte så mycket mer att säga. Vad hoppas du på ska hända 2012?