Efter en någorlunda hektisk höst får jag äntligen lite vila.

Ja, jag är skitdålig på att blogga, så jag ber om ursäkt för det. Dock är det väl dags för någon slags uppdatering gällande de senaste nyheterna som har hänt sedan julhelgen. Tyvärr har jag inget utav större intresse att skriva om så detta får så lov att duga:

  • Jag klarade japanskan.
  • Uppsatsen blev godkänd (D enligt nya betygsystemet). Kunde ha varit åtminstone C, men jag är nöjd. Den är ju godkänd ffs!
  • Jag fick en nintendo 3ds i julklapp så jag börjar sakta spela spel igen och tycker det är skitkul.
  • Jag och älsklingen har bestämt oss för att flytta in till stan och vi står i kö på diverse nybyggda lägenheter i Växjö. Vi får se vad som händer… Mina åsikter om ny lägenhet skrev jag ju om för inte så länge sedan.
  • Jag har börjat söka jobb och förbättra mitt CV.
  • Snart är det också dags att kontakta körskolan för stadiga lektioner.
Ja, det är väl en trevlig liten sammanfattning om vad som sker just nu. Något trevligt som håller på att ske i ditt liv? Det är ju så dött med kommentarer på den här bloggen så jag måste ju fråga…