Jag tror jag har tröttnat på att blogga…

Det är tydligen inte lika roligt att blogga längre, även om jag verkligen vill göra det. Jag har inte så mycket att säga helt enkelt, men jag försöker så gott jag kan att skriva något, men varenda gång jag loggar in på bloggen så skiter jag i att skriva något. Jag vet inte riktigt vad det beror på och jag hoppas att detta bara är en tillfällig fas och inget annat. Jag är trött på strul med bloggandet som det ibland bara har gett mig och jag hatar upprepning och ointressanta inlägg. Dessvärre känns det som att jag har inte skrivit annat än ointressanta grejer på sistone så jag ber om ursäkt för det.

Jag vet inte hur ni läsare tolkar min blogg längre heller, men jag ska inte klaga eller ens undra. Jag tror inte att det är lönt. Alla som bloggar har ju säkerligen såna här faser och det är inte viktigt att blogga fjorton gånger om dagen om man nu inte har anledning för det d.v.s. Livet mitt är förmodligen alldeles för tråkigt för tillfället med, för jag har för lite att göra och allt flyter på relativt bra. Jag är ledig i ett par dagar til och sen är det dags att ta sig an den sista terminen på högskolan och börja leta jobb, och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha inför min C uppsats. Sen får man inte glömma körkortet heller, men det vet ni ju redan om. Upprepning var det ja… Jag skulle ju undvika det. Äh! Så blir det när inget speciellt händer. Det är då jag upprepar mig som mest, ältar som mest och är på sämst humör.

Förresten, ni som läser min blogg och har ett google plus konto, kan ni göra mig en tjänst? Skriv en testkommentar på min blogg och om det inte går, skriv en på g+ så jag vet ifall kommentarssystemet fungerar. Det har varit 100% dött i över en månad snart säkert och jag undrar ifall jag gjort nått fel. Det har ju hänt tidigare att folk inte kan kommentera så jag vill bara veta att det funkar. Inget tvång, men jag skulle uppskatta det.

4 reaktioner till “Jag tror jag har tröttnat på att blogga…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.