Detta är mitt 499:e officiella inlägg!

Idag anser jag att ett mirakel har skett, i alla fall ur en bloggares perspektiv. Som jag har nämnt innan har jag bloggat i många år, men under 2011 hände rätt stora förändringar och jag lämnade mitt liv som WordPress bloggare bakom mig och flyttade min själ över till Tumblr och sedan över till blogger. Även om den ”flytten” gick någorlunda smärtfritt, har jag alltid haft en sorg med mig. Denna sorg är mina gamla inlägg som jag spenderat över 2 år med att skriva på WordPress, och eftersom inlägg inte går att importera till Tumblr så lämnade jag allt bakom mig och började om på nytt. Dock har jag alltid saknat de där inläggen och jag gjorde som vanligt en dum sak när jag tagit ett beslut om en ny start och jag raderade alla kända källor jag hade med filer relaterade till mitt WordPress liv.

Dock hade jag helt glömt bort att jag ett par månader tidigare tagit en backup på allting och sparat det på min dator. Alla andra filer har legat på vår server, och det var bara därifrån jag rensade allting. Idag hittade jag min backup igen av en komplett slump.
Jag har av och till haft problem med min webbkamera; en logitech Quickcam Pro 9000 eftersom jag får den så kallade ”blue screen of death” varje gång mer eller mindre som jag startat kameran då jag vill gå in i en hangout t ex. Väldigt irriterande, men efter ett snack med supporten på logitech så löstes problemet, i alla fall tillfälligt. Rådet var att nedgradera sig till version 2.27 istället, och det har funkat i ett par veckor. Dock när google+ fick en riktigt cool funktion så hände problemet igen. Den senaste funktionen är att man kan spela in meddelanden direkt ifrån sin webcam, vilket är skitkul – om det funkar.
Jag har kontaktat supporten igen och letat runt i datorn efter information och det var då jag råkade hitta mina gamla inlägg. Detta var en riktigt härlig nyhet och något jag verkligen behövde. Det tog lång tid att få över alla inlägg hit, men det var det värt. Nu är jag på bättre humör också, vilket alltid är bra. Jag hoppas att det håller i sig. Nu ska jag fortsätta plugga. Vad ska du hitta på?