Datainsamlingen inför kandidatuppsatsen har börjat!

Under en stor del av förmiddagen idag har jag suttit och klurat ihop en enkät inför min kandidatuppsats. Jag har gått och velat länge ifall jag skulle genomföra den, speciellt med tanke på att jag inte har så mycket tid kvar för den tredje uppgiften som ska lämnas in på söndag i nästa vecka. Visst, kan jag få 10 personer som kan svara på enkäten innan helgen är över så har jag lite data som jag kan sitta och leka med i den här uppgiften, och får jag fler senare så har jag ett underlag för spekulation eller något liknande till min uppsats. Jag vill ju ha det bästa av två världar som man brukar säga, och jag har tänkt på att ha en kvantitativ del med i min uppsats, bara för att stärka mina misstankar eller vad man nu ska säga.

Det finns så lite forskning i det här ämnet, även om det finns forskning som berör begreppen så finns det typ inget alls om just det jag vill forska om, nämligen (i detta fall) bemötandet mellan arbetsförmedlare och funktionsnedsatta arbetssökande. Ifall du har lust att svara på min enkät så klicka här!

I övrigt så sker det inte så mycket, precis som vanligt. Längtar bara efter att få flytta in till stan och medans jag väntar är det bara skola som gäller. Blir nog inga pluggfria helger närmsta tiden dock. Trist som fan, men det får jag leva med. Har jag tur slipper jag plugga något mer senare.