Helt otroligt, vilket enkät-succé!

Jag är så fruktansvärt förvånad, men det är sant. Igår när jag släppte min långt eftertänkta enkät om bemötandet mellan arbetsförmedlare och arbetssökande så hade jag hoppats på typ 10 svar. Det fick jag i alla fall och det tog drygt en timme. Sen stack jag in till stan, och när jag kollade svaren nästa gång, hade jag fått närmare 24 svar. Då blev jag glad. Nån timme senare var det närmare det dubbla och sen har det ökat med ca 20 personer varje gång jag kollat upp det. Sist jag kollade hade jag 99 svar. Det är helt otroligt! Allt tack vare Google plus!

Jag bad ett par svenskar som jag fortfarande följer på g+ att skicka enkäten vidare och hela 7 personer har delat den. Det är typ det mesta någonsin som jag har fått delat på google plus. Helt underbart! Nu har jag mer än tillräcklig data för att göra analysuppgiften men även ett gott underlag för min kandidatuppsats.

Jag vill tacka alla som varit snälla att svara på min enkät. Den kommer att ligga uppe i ett par dagar till beroende på hur många fler som svarar. Jag hade ju aldrig räknat med att få så här många svar! Det bästa är väl att låta den ligga uppe tills på Fredag. Fortsätter det så här så lär jag väl ha samlat ihop närmare 300 svar eller något liknande, men det är nog bara drömvärden förmodligen. Men vi får se. Man vet aldrig, eller hur?