Hur viktig är kosten egentligen?

Det börjar gå upp för mig nu att det är något allvarligt fel med mig. Jag kan inte längre gömma mig, utan nu är det dags att inse allvaret i hur fan jag har hamnat i den här sjukliga situationen. Jag har precis varit hos tandläkaren ,och självklart – precis som vanligt varenda gång jag går till tandläkaren så hade jag massa hål som måste lagas. Fyra stycken var det nu, och stora är de också. Ett av hålen är i samma tand som jag lagade sist, vilket innebär att hela lagningen måste göras om. Så jävla typiskt, men självklart. Det är ju mitt liv det handlar om och i mitt liv har hälsan aldrig varit bra.Det jag ständigt undrat är hur det hela började. Med tanke på alla sjukdomar jag har så är det bara en tidsfråga innan jag typ får cancer och dör känns det som. Fibromyalgin är ju besvär nummer ett, tätt följt utav reflux och sedan ibs, russinfingrarna och nu senast torsk på tungan. Vart fan kom alla de här besvären ifrån? Lägger man till faktumet att jag också har världens sämsta tänder plus ett jävla överbett som ser förjävligt ut så blir ju listan bara ännu längre. Jag orkar fan inte mer.För ett tag sen skrev jag om candida, som man får vanligtvis utav att ha ätit för mycket socker, vete och mejeriprodukter. Jag äter inte mer socker än vilken svensk som helst, snarare mindre ,men man äter ju bröd dagligen och alla kolhydrater är socker i sig. Det känns ju som att det hela hänger ihop med vanor och livsstil. Tandläkaren frågade flera gånger om kosten, så nu verkar det vara över för gott med att dricka allt annat än vatten och kanske mjölk. Roligt, va? Nej. Tråkigt som fan. Men vill jag ha trasiga tänder och en kropp som mår skit varje dag? Självklart inte! Vem fan vill det? Jag vill vara frisk ,utan smärta med hela tänder. Ska jag få allt det där krävs massiva livsstilsförändringar som innebär ett förbannat tråkigt liv. Minska på socker, minska på lightläsk… Hur fan ska jag orka det är det tänkt?Jag har ingen jävla aning.