Willys i Växjö ska börja med självscanning!

Jag fick en väldigt trevlig överraskning igår när jag och älsklingen kom till Willys efter vår promenad vi tog igår runt Trummen i Växjö. Willys ska börja med självscanning vilket är helt underbart! En av de främsta anledningarna till varför jag annars väljer att handla på City Gross eller Ica Maxi är just för att de har självscanning. Det sparar så otroligt mycket med tid och man slipper krångel – så länge det inte blir en avstämning, så klart. Dock på City Gross har de ett väldigt bra system för det. När det blir avstämning så brukar de vanligtvis bara scanna in ca 5 varor för att se så att allt stämmer, så man slipper packa upp allt igen på bandet och genomföra en vanlig betalning i kassa.

Den främsta anledningen till varför jag drar mig lite för att handla typ hos Willys, är just för detta, så jag blev ju otroligt glad av den här fantastiska nyheten. När vi väl har flyttat lär man handla det mesta förmodligen på Willys, eftersom det är närmast där vi bor, förutom Netto som ligger typ på parkeringen nedanför.

Har du testat självscanning någon gång? Berätta gärna om dina erfarenheter, och du som inte provat – tala gärna om hur pass nyfiken du är på detta underbara sätt att handla på.