Det är inte sommar förrän björkarna har slagit ut!

Det är som vanligt väldigt mycket som pågår i mitt huvud. Förutom att jag väldigt ivrigt går och väntar på att det ska bli sommar på riktigt, väntar jag minst lika ivrigt på att flytten ska vara överstökad så livet kan bli lite lugnare och handlingen blir lite lättare.För tillfället sitter jag och väntar på bussen, efter att ha handlat på willys. Det typiska som vanligt är att man får sitta och glo på antingen stationen eller någon annanstans eftersom det sällan är enkelt att passa med busstider. Alltid är det något strul, och det slutar alltid med ett stressmoment som driver en till vansinne. Mantrat som lyder numera är ”om vi bara bodde i stan…” Vilket börjar bli fruktansvärt uttjatat.Men uppsatsskrivandet går i alla fall framåt, även om det går långsamt. I övrigt är allt precis som vanligt, förutom att man fått strömavbrott två dagar i rad. Ja, där ser ni hur vardagligt det kan bli. Något alldeles extra ordinärt dock är faktumet att jag lagt till över tusen svenskar på google+ som jag ser fram emot att få kontakt med. Ca fem procent av dem än så länge har lag till mig också. Det är ett experiment, men denna gången är det annorlunda, och lite snällare. Nu handlar det om att vidga mina svenska vyer, istället för massa annat tjafs.Jaja. Att blogga gör att tiden går lite fortare. Snart kommer bussen. Snart e jag hemma igen och åter i verkligheten.Sen måste jag bara fråga… Hur mycket längtar du efter sommaren?

2 reaktioner till “Det är inte sommar förrän björkarna har slagit ut!”

  1. Jag lääääääängtar till sommaren! Är nöjd bara det blir vår på riktigt. Vi hade nämligen snö hela lördagen, sen dess hard et regnat och varit mulet och kallt 🙁

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.