Inom två veckor börjar livet om på nytt.

Nästa fredag, den första juni är det dags att hämta nycklarna till nya lägenheten. Dagen efter ska vi flytta all teknik samt alla flyttlådor, och den fjärde tar flyttgubbarna resten. Jag hoppas att det kommer gå smidigt, men det borde det. När man väl är på plats, börjar äventyret.Jag har flyttat alldeles för ofta i mina dagar. Sen jag flyttade hemifrån 2001 så har jag bott i i sex lägenheter. Att bo på portvakten blir alltså min sjunde bostad på 11 år. Varje gång jag har flyttat i stort sett har planen varit att ”stanna där” i många år och helst aldrig flytta igen, men sån tur har jag aldrig haft. Orsakerna har varit alltifrån störiga grannar till fel läge. Inför denna flytt vet jag inte vad jag ska hoppas på, men jag hoppas verkligen att man faktiskt hittat den perfekta bostaden som blir en trygghet ett bra tag till. Att flytta är inte särskilt roligt.Det jag förväntar mig av att bo i centrala växjö är mest enkelhet, men också en hälsosammare livsstil med promenader och cykelturer. När jag väl får jobb, så lär man röra på sig ännu mera och får jag som jag planerat i så många år, lär det till sist bli att denna bostad är den där jag skaffar grand danois till.Frågan nu är bara hur man bäst fördriver tiden tills att allt med flytten är överstökat. Hittills har det gått bra. Det är jag väldigt glad över, eftersom jag inte har något tålamod.

2 reaktioner till “Inom två veckor börjar livet om på nytt.”

  1. Vad härligt med flytt. Själv har jag bara flyttat en gång och det var till Norrköping för att plugga. Annars har jag bott på samma ställe hela tiden. Jag bor en bit utanför centrum, det tar ca en kvart att cykla till universitetet och än så länge trivs jag. Lite störiga grannar emellan åt men lägenheten har så bra läge med ca 5 min. promenad till vrinnevi naturreservat och bara utanför dörren i princip finns det motionsspår i skogen. Jätteskönt på så vis. 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.