Då är man inskriven på körskolan!

Det tog bara hundra år men till sist så gjorde jag det. Nu är jag inskriven på körskolan, något som inte bör göras när man mer eller mindre har kört allt som behövs innan teoriprovet och uppkörningen men eftersom jag är så pass stresskänslig så har jag känt att jag inte riktigt har haft tid eller ork att sätta mig in i teorin förrän nu när saker och ting börjar lugna ner sig lite smått. Idag hade jag körlektion 15 tror jag, möjligtvis 16 och det har pratats om att jag är redo för uppkörning redan nu. Det är jättehärligt att höra! Hade jag inte varit så upptagen nu i Juni har körlärarna sagt att jag kunde förmodligen haft det innan midsommar, körkortet alltså. Det är en häftig känsla.

Frågan är bara hur det kommer gå att lära sig teorin igen. Jag satt ju med teorin hela förra sommaren och det mesta sitter ju kvar. Nu har jag ju dock tillgång till böcker och det riktiga provet, så jag kan sitta när jag har möjlighet hemma framför datorn och plugga. Jag hoppas att jag orkar sitta i alla fall minst 20 minuter om dagen med det här. Så komplicerat är det inte. Det mesta har jag lärt mig från körningen. Det svåra är att komma ihåg alla orden, veta vad skyltarna faktiskt heter etc.

Ja, det var väl vad jag hade att säga denna gången. Dags att plugga teori!