Kontorsstolar, pluggande och bloggsnack.

Jag och min sambo har länge gått och pratat om att vi borde köpa nya stolar och skrivbord till hemmet. Den ena delen är nu avklarad och vi har köpt två (svin)dyra kontorstolar ifrån Kinnarps och än så länge kan jag säga att det är gudomligt. Dock är det också lite jobbigt för att sitta ”rätt”, alltså ergonomiskt med rak rygg etc. är jättejobbig för min kropp, då jag är van att sitta mer som en slöfock egentligen och inte korrekt. Jag är dock glad över det, eftersom jag får träningsvärk och då bränner man säkert lite extra kalorier vilket kan behövas i mitt fall.

I övrigt händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Jag oroar mig för att mitt schema ska bli alldeles för aktivt från och med måndag, då sommarkursen på Linnéuniversitetet fortsätter. Jag ser inte fram emot det direkt, utan tycker det bara kommer bli jobbigt. Jag sökte kursen för att testa mina gränser och nu när jag vet vad jag klarar av och dessutom fått slippa det i över en månad så vet jag hur skönt det är att sitta hemma och göra det jag ska i min egen takt. Jag kommer ju självklart göra så gott jag kan i förhoppning om att jag inte kommer misslyckas med kursen och att det går åt helvete med att få fortsatt csn etc.

Gällande vad som kommer hända med bloggen i fortsättningen så har jag alldeles för många val. Jag köpte en ny domän för att se lite mer ”professionell” ut på internet –> ameriksson.se vilket passar lite bättre än gdgalningen som jag har till denna blogg. Planen(som vanligt) när jag köpte gdgalningen var att aldrig byta ut den – no matter what, men när man läser om folk som söker jobb, eller är anställda någonstans så börjar (eller bör de i alla fall) tänka på sin identitet på internet. Det gäller att vara försiktig med vad man skriver på facebook så inte chefen ser en spy galla över sitt jobb med mera. Det är också en bra idé att vara försiktig med hur man bloggar om man nu då råkar vara en bloggare som jag då är under en stor del av min fritid. Detta har lett till att jag har gömt undan mer än 400 blogginlägg som jag har skrivit sen 2009 för allmänheten och jag har bara inlägg som inte är allt för negativa på min blogg. Inte för att jag har något att dölja, men osäkerheten över att jag kan bli missförstådd vill jag undvika och därför har jag rensat lite i bloggen. Frågan är hur jag ska gå vidare härnäst.

Om bloggen flyttas, så kan jag antingen bestämma mig att börja om helt från början, ta med ett antal inlägg som är någorlunda bra skrivna eller ta med allihop och vara stolt över det jag har skrivit och hoppas på det bästa. Om den flyttas kommer bloggen med största säkerhet att byta namn för att bättre passa in med vad jag faktiskt skriver om. Dock är det största dilemmat att även om jag väldigt gärna vill skriva mycket om Grand Danois så sker det ju inte just nu, men en vacker dag kommer jag ha min egna Grand Danois och då vill jag inte ha en blogg som inte inkluderar denna underbara varelse i bloggen. Då kommer jag skriva som fan om hur det är att ha GD och då känns det dumt att bloggen både har flyttats och bytt namn.

Vad hade du gjort om du var i min situation? Har du en bättre idé? Kommentera gärna och hjälp mig på traven!