Är detta sista domänstoppet för bloggen?

Ja, denna fråga är för evig för min del, då jag återigen har gjort mitt bloggande till en krånglig livsstil eller vad man ska säga. Nu finns bloggen på en ny domän och jag hoppas att den aldrig flyttas härifrån. Jag har ändrat fokus efter att jag har insett hur fel det har varit att ha en blogg med namnet Grand Danois i titeln när jag aldrig skriver om rasen i huvudtaget. Jag skriver ju bara om mig själv, och det jag gör eller tänker på och så lär det förmodligen fortsätta även tills den dag jag faktiskt skaffar Grand Danois, men tills dess så är det bäst med att bloggen finns på en mer naturlig domän och att den fokuserar på vad som faktiskt är aktuellt. Tyvärr är inte detta den underbara ras jag har längtat efter i så många år, men så får det bli och jag hoppas att det är ok.

Jag tröttnade också en hel del på att folk söker på denna ras och hamnar hos mig, och får absolut ingenting för sitt googlande, om de inte fastnat för mitt skrivande så klart. Då är det ju bara trevligt, men för en läsare som vill få svar på sina frågor om Grand Danois, är min blogg inte rätt svar. I alla fall inte idag. Jag har tagit med mig en del utav de gamla inläggen från förra bloggen, eftersom de fortfarande är aktuella och min gamla blogg kommer att finnas kvar för min egen del, men planen är att den ej skall gå att googla på inom kort. Jag har redan meddelat google om att sidan bör tas bort från deras sökresultat och jag ska även radera domänen från mitt loopia konto. Det känns lite tråkigt, men det är nog för det bästa. Med den här domänen kan jag skapa hur många subdomäner jag vill och på så vis kategorisera mitt bloggande och annat.

Jag vill i alla fall välkomna nya som gamla läsare till den här bloggen. Min förhoppning är att den ska bringa liv till nyfikna läsare som vill veta hur det kan vara att ha fibromyalgi och längta efter det rätta jobbet. Och självfallet hur det kan kännas att längta efter en Grand Danois.

Jag har skapat en sida på Google+ till bloggen också, så jag kan dela inlägg publikt till de som är intresserade, så jag slipper spamma folk i onödan och även så internationella läsare slipper den dåliga översättningen.

Välkommen!