Studier under kontroll? Går det?

Fram tills igår var jag sönderstressad deluxe eller något i den stilen. Idag känns det bättre. Orsaken till det är för att kursen i specialpedagogik som jag sökte till denna hösten började igår och efter introduktionen så kändes allt bättre än vad jag trodde. Jag har bestämt mig för att göra mitt bästa och fortsätta plugga, då jag tror att kursen kommer ge mer än vad den kommer ta.

Det innebär att mitt schema kommer att ändras lite och jag får göra mitt bästa till att inte spendera för mycket tid framför TV:n eller google+. Eller bloggen för den delen. Det kommer bli tufft, men det är det värt i slutändan. Jag började också med att intensivläsa igår igen och förhoppningsvis kommer det att fungera lika bra som sist.

Målet är att jag ska försöka ta in så mycket som möjligt av specialpedagogiken då det är ett väldigt intressant ämne. Jag hoppas bara att all intensivläsning inte kommer påverka mig allt för negativt. I så fall får jag ta till min vanliga strategi, vilket är att läsa böckerna utifrån behov och istället vara mer aktiv i föreläsningar och seminarium samt skriva bra texter. Så länge jag inte får csn så är det skit samma hur jag presterar. Jag bara hoppas på att jag får csn snart igen.

Min syster ska hjälpa mig med SPSS uppgiften som äntligen har blivit rättad och jag hoppas på att lämna in den innan veckan är slut så läraren kan rätta den snarast möjligt så jag kan ansöka om CSN igen. Tills dess ska jag bara köra på och hoppas på att jag har full kontroll över allt. Det ska nog gå, bara man ger sig fan på det så.

2 reaktioner till “Studier under kontroll? Går det?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.