18:september | Snabb uppdatering!

Jag har egentligen haft tusen möjligheter till att blogga senaste veckan, men det har som ni förmodligen märkt, inte blivit av. Istället tänkte jag dela med mig av det som jag har gått och funderat på sen mitt senaste blogginlägg och förhoppningen är att efter jag är helt färdig med veckans skoluppgifter så ska jag blogga lite mer utförligt om dessa grejer. Om jag nu orkar d.v.s. Det vet man aldrig nämligen. Jaja, here we go!

  • Om blogger vore mer som tumblr hade jag bloggat tre gånger om dagen, minst!
  • Varför är USA ett sånt förbaskat trasigt land?
  • Jag vill ha en ny mobil, en galaxy nexus, men en ny mobil utan fysiskt tangentbord skrämmer mig.
  • Det är härligt som fan att ha typ tre meningar kvar att skriva på kandidatuppsatsen samt ha tid för specialpedagogiken.
  • Jag är inte längre lika stressad över min livssituation.
Ja, dessa är lite av de grejer jag gått och funderat på senaste veckan. Nu ska jag fortsätta skriva färdigt den tredje uppgiften för specialpedagogiken och förhoppningsvis påbörja den 4:e så jag kan vara helt ledig ett par dagar. Det hade jag verkligen behövt!
Ha det bra allihop!