Yes! SPSS-uppgiften blev godkänd!!!

Hurra, eller nått! Jag är skitglad över det här. Detta innebär ju att jag får csn för hela terminen(förhoppningsvis i alla fall) men fortsatt från o med nu blir det så snart som betyget lagts in i Ladok. Fan vad härligt att få ordning på ekonomin igen. Fullt csn, även om det är lån är en jävla massa pengar egentligen, så jag bara tackar och tar emot.

I övrigt är allt som vanligt, med något lugnare schema. Idag var jag på skolan och vi gjorde rollspel igen. Tror inte jag har berättat om detta tidigare, men dessa rollspel är rätt så krävande, särskilt för mig, eftersom det handlar om bemötande av föräldrar och elever i skolmiljö, vilket är ett ämne jag har noll koll på, då jag inte är förälder själv och alltid haft noll intresse för skolan. Idag gick det dock bättre än förra gången, och mina kurskamrater var helt begeistrade över min inlevelseförmåga. Själv tyckte jag att jag var skitdålig, men det tyckte inte dem. De sa att jag var så duktig så att det var skrämmande i vissa fall. Det är ju kul att höra i alla fall. Nu hoppas jag bara på att jag får VG på den andra uppgiften med som handlar om detta. Uppgiften är rättad och läraren vet om mitt betyg, men alla får inte reda på det förrän allas uppgifter har blivit rättade. Får jag VG på den uppgiften med, får jag VG på hela första kursen förmodligen. Det har inte hänt på snart 2 år. Det är en otroligt rolig kurs och det är mycket intressant, så jag är bara glad för att gå den.
Dock måste jag ju dela med mig av lite andra tankar också. Jag har börjat störa mig mer och mer på blogger som min bloggklient och jag börjar sakna känslan av att använda WordPress igen. Jag ska inte gå in på det allt för djupgående, men vill ni läsa mina tankar kan ni gå in på min engelska blogg, Aimee Wonders och läsa det jag skrivit där. För närvarande har jag skapat en testblogg på en anonym domän på ett ställe som erbjuder gratis webhosting, och det fungerar faktiskt mycket bra. Man får FTP, massa scripts, lagom med utrymme och ingen reklam i huvudtaget. Det verkar gå rätt snabbt också. Jag startade den för att se hur WordPress har förändrats sen jag lämnade det för 1½ år sen. Det mesta är sig likt, men WordPress har ju en massa features som inte blogger har. Det jag saknar står i det andra blogginlägget. Det är mest grundfunktioner som kategorier, bättre menyer och möjlighet att kunna ha en sida som förstasida istället för bara blogginlägg. Det som gjorde att jag lämnade WP berodde på att allt temabyggande tog för mycket tid och jag blev bara på dåligt humör av att sitta och koda. Det är mycket bättre nu, eftersom jag lärt mig att lugna ner mig själv men jag är fortfarande rädd över att gå tillbaka. Det kan mycket väl bara gå åt skogen, och jag kan återigen bli besatt av för få kommentarer, likväl som att teman som jag kodar ihop ser förjävliga ut och inte fungerar.
Det WordPress inte har dock, som Blogger har är just att Blogger är en Google produkt. Jag kan automatiskt skriva inlägg och posta direkt till min sida jag har på Google+. Det finns plugins för det också på WP, men än så länge har jag inte hittat det perfekta pluginet för det. Jag lär leta ett tag, om jag ens fortsätter ”leka med det”.
Nu ska jag bara fortsätta glädjas av att min ekonomi till hösten är räddad! Vad ska du hitta på?