Sicket webbhotells-strul!

Ja, jag försökte återgå till använda wordpress igen, och det gick väl sådär. Jag är inte särskilt nöjd med den webhosting jag valde då allt bara strulade och tog jättelång tid, så för tillfället, tills att jag har ekonomin under kontroll igen och lite mer pengar på banken så kommer jag få fortsätta använda blogger så länge. Känns väl sådär, för WP har ju faktiskt lösningarna på alla problemen, så jag hade gärna velat börja använda det igen.

Jag har inte tid att skriva så mycket, jag ska snart iväg till tandläkaren igen men i övrigt är saker och ting väldigt bra just nu. Jag har precis fått reda på att jag får full csn för hela terminen, med retroaktiv betalning. Det ska gå till att betala viktiga räkningar, så det blir inget slöseri här, alltså. Sen går skolan skitbra. Lär få VG på första kursen, så det är skoj. Teorin går bättre när det gäller körskolan och nu har jag börjat på riktiga teorilektioner. Det är väldigt givande, men jobbigt att det bara är på en kväll i veckan och så sent på dagen.

Jaja, det var väl det. Hoppas att allt är bra med mina läsare idag!