Nu finns min blogg på WordPress med Binero Webbhotell!

Jag har hållit på i drygt en vecka med att prova webbhotell och liknande, och till sist har jag nu valt att använda Binero, och det verkar fungera fint. Det var lite strul i början, men nu ska allt vara i sin ordning. Jag ska göra mitt bästa också för att inte bli för besatt av allt jag har blivit besatt av tidigare då jag använt WordPress som min huvudsakliga bloggplattform, men även om Blogger är jättebra och simpel, är det mycket saker jag har stört mig på som bara WordPress kan ordna. Därför anser jag att det är värt att börja betala för webbhotell för att kunna få den bloggen man vill ha. Hey, det går ju alltid att återvända, eller hur? Jag har bara inte tålamodet för det, så vi får se hur det här kommer gå.

Jag skulle gärna uppskatta om nån vill lägga en liten testkommentar så jag ser att allt funkar med det också. Välkommen ska jag också passa på att säga till mina läsare. Nu hoppas jag att detta kommer bli ett roligt äventyr! Jag har verkligen saknat WP, så detta känns mycket bra.

Och jag hoppas att detta inlägg först och främst skickas automatiskt till Google+ också.