Problemen bara fortsätter. WordPress är inte lösningen…

Jag håller på att bli galen här, och det är mitt eget fel. Då jag återigen har börjat bli mer insatt i mitt bloggande, så att det är mer än bara simpelt bloggande så återkommer problemen, precis det jag var rädd för. Det är ändå så simpelt, men ändå så svårt. Slutsatsen jag har tagit är att jag måste fan sluta upp med de här dumheterna och strunta i att störa mig på små, små skitsaker och bara fortsätta med det som är simpelt. Bloggande, även om det är roligt, så är det inte simpelt i min värld – oavsett vad jag än gör.

WordPress hanterar inte automatisk delning till google+ på ett bra sätt. Detta beror på att Google själva inte släppt en tillräckligt bra API som gör att man kan ha plugin som sköter detta såsom alla vill, d.v.s. automatisk delning så fort som ett nyskrivet inlägg finns där.

Blogger, har inte snygga menyer. Vill man ha ordentliga menyer får man kladda i html och css. Att vilja ha snygga menyer är ju bara dumt egentligen, men det borde fan finnas by default, eller hur? Blogger har heller inte massa annat gott som WordPress har, såsom jag nämnt innan, för bara ett par inlägg sedan. Det enda som WordPress saknar är en korrekt delning till G+, i övrigt är det perfekt – även om det tar tid att få det man vill utav sin blogg.

Det som är störigt nu är också att jag får en massa besökare ifrån länder som inte är Sverige. Jag skapade min engelska blogg för de läsarna, men det hjälper inte min svenska blogg särskilt mycket. Här på WP finns det ju en massa plugin som kan hänvisa läsare vidare som inte är i Sverige. Problemet är att det innebär att allt delas vidare dit, så google +1 knappen funkar inte, då delar jag istället det senaste inlägget från min engelska blogg, så då är hänvisningspluginet komplett meningslöst.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, och jag blir tokig på det här! Återigen har jag gjort ett misstag. Varför lär jag mig aldrig?! Varför kan jag aldrig nöja mig med att blogga simpelt som vilken annan jävla svensson som helst? Varför är bloggen en sån pass stor del av mig att jag inte kan göra nått annat än bli besatt av att ”pilla med den”? Jag har ingen jävla aning och jag vill ha ett slut på det här – nu!