Ok, dags att lugna ner sig igen då…

Det är inte lätt när man har ett humör som mig, men har man en dålig dag, så har man. Jag ber om ursäkt för det och hoppas att jag inte upprört någon (mer än mig själv, of course). De trogna läsare jag har skaffat mig under åren vet att jag brukar bete mig så här i bloggen lite då och då, så ni borde vara vana vid det här laget. Oavsett när det händer är det inte roligt ändå.

Jag ändrade en inställning i bloggen igår med det här hänvisningspluginet som jag nämnde, och det verkar göra så att saker och ting fungerar som det ska, vilket är att det ska kunna gå att dela bloggen på g+ med +1 knappen som finns längst ner i inlägget och att de som inte befinner sig i Sverige ska bli direkt hänvisade till min engelska blogg.

Idag är det dags för fler föreläsningar och seminarier i skolan. Det känns helt ok, men helst hade jag velat stanna hemma hela dagen idag. Jag är på rätt dåligt humör av ”naturliga” anledningar så jag borde egentligen hålla mig borta från folk idag.

Hur hanterar du dig själv när du är på dåligt humör?

4 reaktioner till “Ok, dags att lugna ner sig igen då…”

  1. När jag är på pissigt humör brukar jag slänga mig på cykeln åk fara ut i terrängen och köra över stock och sten. DÅ måste jag fokusera och då brukar det ge med sig för det mesta iaf. Andra gånger kan musik var det som krävs för att ändra sinnesstämningen

  2. Ahh, ta en tur ut o cykla kan nog hjälpa. Det som hjälper mig mest e att sätta mig framför teven och bara koppla av. Ju mindre komplicerat det är, desto bättre. Tvingas man vistas bland folk samma dag så brukar det hjälpa tillfälligt iaf. Tack för din kommentar!

  3. Hehe, ja att blogga hjälper verkligen! Hade jag inte bloggat så hade jag verkligen blivit knäpp! Ursäkta förresten för dröjsmålet. Din kommentar hade hamnat i spam av nån anledning. Förhoppningsvis händer det inte igen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.