Nytapetserade sovrum!

Det har varit ett par konstiga dagar här hemma. Vi har väntat i flera månader sen vi flyttade in i vår nya, underbara lägenhet på åttonde våningen, för att få nya tapeter i alla tre sovrum. I måndags fick jag äntligen samtalet ifrån målaren och under tisdag förmiddag dök målarna upp. Idag blev de färdiga och resultatet blev oerhört bra.

Tapeten som vi valde var vit, och helt utan mönster. Detta valde vi för att vi tyckte det skulle vara snyggast, även om jag själv föredrar att ha lite mer färg på väggarna. Alla tre rummen hade extrema fettfläckar som uppkommit efter gamla hyresgäster då de ställt sängen för nära väggen, och det är skönt att äntligen få slippa se de fula märkena.

Under tiden har jag varit lite ledig och haft film maraton med min katt maja i soffan. Hon blir alltid livrädd när det plingar på dörren och främlingar går in i lägenheten. Dock har hon klarat det mycket bra och jag tror hon har uppskattat att få gosa lite under en filt.

Jag har inte kunnat sitta vid datorn heller under dessa dagar och natten mellan tisdag och onsdag sov vi i köket framför spisen. Jag har tagit kort på all röra, men lägger upp det på google+ senare när jag sitter vid min dator igen.

Hur har din vecka varit än så länge?

Posted from WordPress for Android

4 reaktioner till “Nytapetserade sovrum!”

  1. Åh, vad roligt med lite nyfixat i lägenheten. Här har vi urfula och skabbiga tapeter i hallen som jag står ut med. Jag längtar lite till att få bort dom. Kommer det upp foton på lägenheten? Det kanske finns längre ner i bloggen, jag får kika runt lite i sådana fall ^^. Måste också säga att jag älskar din header, den är klockren!

  2. Hehe ja, det känns skönt att äntligen få det gjort. Har ju väntat skitlänge så. Jag ska lägga upp foton på g+ imorgon eller så. Glömde att göra det idag. Tack! Kul att du gillar min header. Med temat jag har nu, twenty eleven så kan man ha flera headers som byts ut vid varje sidvisning. Det e gamla bilder, men de har äntligen uppfyllt sitt syfte!

  3. Jag ser fram emot det, blev nog jättefint. Vilket smart tema, jag tycker det är så svårt att lyckas hitta rätt och ett tema som uppfyller de krav man har. 🙂

  4. Mmm… Teman kan jag hålla på och pilla med tills jag går galen eller nått. Det är så roligt, men frustrerande. Mitt mål nu, eftersom jag återgått till wordpress igen, är att göra mitt bästa för att inte koda mig själv till döds, typ. Hittills går det bra ,men man vet aldrig vad som kan hända. Jag vet iaf en sak med det temat jag vill ha för min blogg, och det är att det inte ska se ut som vilken annan blogg som helst och spegla den jag är. Det är svårt att få till, men jag har lyckats ett par gånger tidigare.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.