Netflix har kommit till Sverige!

Frågan är hur bra detta kommer funka egentligen. Jag har ännu inte skaffat ett konto där, för jag är tveksam på ifall det är lönt. Jag har vissa specifika krav för att jag vill använda en sådan tjänst och än så länge suger alla såna streamingtjänster en hel del. Det jag saknar/vill ha är detta:

  • Hela säsonger av många serier – typ allt som någonsin producerats, nytt som gammalt.
  • Engelska undertexter!!! Jag är svensk, men föredrar det engelska språket, både i läsning och i allmänt ”talande” eller hur man nu ska förklara sig. Att bara erbjuda svenska undertexter är så bakåtsträvande!
  • Filmer i HD + 5.1. DTS stereo!
  • Gamla klassiker i alla möjliga former, inte bara välkända filmer. Detta gäller även svenska klassiker. Det är jättesvårt att få tag på vissa serier, även på dvd. Kan man istället streama dessa så hade det varit väldigt trevligt.

En konstig lista att kräva, men ändå. Får jag inte detta – då får det vara. Så kräsen är jag.

För att inte låta så negativ så kan jag avsluta med att klistra in min favoritlista på Spotify (trots att jag inte är ett fan av tjänsten, är det den bästa musiktjänsten i Sverige för tillfället.)

Har du ett Spotify konto så prenumerera gärna på den här listan. Den uppdateras så fort jag hittar ny musik som har rätt mängd bas och ger en härlig känsla när man lyssnar. I alla fall i min smak. Jag älskar den här musiken!