Ont i musklerna och blödande fingrar…

Ok, det där kanske lät lite väl allvarligt, men jag kan garantera (än så länge) att så farligt är det inte. Jag hade en konstig dröm för ett par nätter sedan och efter det så har jag haft jätteont i mitt högra ben. Smärtan är dock nästan helt borta nu, så det är ju skönt. Jag får ju ont i musklerna till och från i och med fibromyalgin och ibland får jag även muskel krämpor utan anledning. Jag har ingen aning om vad det beror på, men så brukar det vara. Det mesta förklaras av fibromyalgin.

Blödande fingrar dock? Ja, där syftar jag faktiskt på skolan. Under denna veckan har jag skrivit som fan på mina uppgifter, så jag kan få vara lite ”ledig” i slutet av kursen. Går allt som planerat är jag ledig i ca en vecka efter att jag skrivit färdigt den sista grejen jag har kvar att göra nu. Förutom en gruppuppgift som vi ska göra på tisdag så har jag bara en enskild uppgift kvar, och förhoppningen är att jag ska skriva färdigt den imorgon. Tanken är att jag ska göra en fältundersökning om svenska som andraspråk, och jag har idag kontaktat dem som jag skulle intervjua och jag har mailat iväg mina frågor och jag fick garanti på att det skulle besvaras innan veckan är slut.

Det känns skönt att ligga lite före i schemat, för då har jag lite extra tid att lägga på kandidatuppsatsen som aldrig verkar bli färdig verkar det som. Jag har inte rört den på ca en månad eller så och målet är att det lilla jag har kvar ska göras iordning snarast möjligt (bara jag får ork till det) så jag kan känna mig klar med den och opponera på den i Januari utan problem.

Som studerande, har du någon gång jobbat så aktivt så att du också legat före i schemat och fått lite ledig tid?