Hejdå Windows Live Messenger! Jag kommer inte sakna dig ett dugg!

Idag kom nyheten som jag själv har längtat efter ett bra tag nu, fast i hemlighet. Jag chattar väldigt ofta, men jämföres med 4-5 år sen så är det skype eller google talk som övertagit chattandet för min del. Jag har min msn kvar, men numera är det sällan mer än 2 personer online där samtidigt. Msn har blivit så fruktansvärt meningslöst och det strular bara. Att det sen är typ noll personer inloggade där, gör bara saken tråkigare. Den här nyheten hoppas jag verkligen är sann – för det hade varit underbart!

Jag har skrivit på min msn i ett par veckor nu att jag kommer avsluta min msn rätt snart och ifall mina kompisar vill nå mig via chatt får de skaffa google talk eller skype. Svårare än  så är det inte. Vägrar de – ja då får de nå mig på mail eller ringa när de vill mig något. Det är heller inte särskilt svårt. Msn suger och det ska bli skönt att bli av med tjänsten.

När facebook blev superpopulärt i Sverige så övergick folk till att chatta där istället. Visst, msn kan man integrera med facebook utan problem, och på så vis hade det varit nice om msn hade behållits precis som det är idag. Dock har jag inte facebook längre och jag vägrar återgå en tredje gång (eller fjärde, jag har tappat räkningen). Facebook suger ännu mer än msn, så det är ändå lite trist att alla kompisar man vill hålla kontakt med, d.v.s. alla de där IRL kompisarna man känt eller tappat kontakten med, återfår man i ett nafs om man finns på facebook. Alltså kan jag likagärna säga adjöss till alla polare som en dag fanns på msn och som numera finns på facebook, eftersom jag aldrig lär återgå till plotterhelvetet med spion-deluxe på toppen.

Kommer ni sakna mig, hoppas jag att ni hör av er. Jag nås på mail och telefon. Det ska i alla fall bli skönt att bli av med msn för evigt. Jag tror dock jag väntar med att avsluta kontot. Ska det ändå bli en del av skype så tackar jag och tar emot.

Edit: Jag fick nyligen reda på att med senaste uppdateringen av skype (6.0) så kan man klistra ihop sitt microsoft (hotmail) konto med skype, så det har jag gjort nu. Det innebär att de få som kommer ha kvar sina msn konton kan chatta med mig via skype – skitbra!

Vad har du att säga om saken? Hur ofta chattar du och vilken klient är din favorit?

Hejdå Windows Live Messenger! | Feber / PC.

2 reaktioner till “Hejdå Windows Live Messenger! Jag kommer inte sakna dig ett dugg!”

  1. ojsan… glömde bort totalt att jag har en msn kontot ju hahahah.. nuförtiden chatta jag mest med google eller skype. sällan på fb, så instabil.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.