Helgerna är räddade med Netflix!

Eller är det verkligen så simpelt? Ja, denna helgen som gick så var det så i alla fall. Jag och älsklingen spenderade en hel del med att bara slötitta på filmer, och det var trevligt. Det är precis så en perfekt helg ska vara för min del. Sova hur länge man vill, slötitta på film, sitta vid datorn och äta gott. Det är precis vad jag vill ha för att orka med allt annat som händer i vardagen. Det är tur att jag inte har barn. Då hade jag aldrig fått slappna av så ofta som jag behöver.

I alla fall, jag tänkte dela med mig lite av de filmer som vi har sett och skriva nån slags mini-recension om filmerna.

Vi började med att se The Postman. Den var riktigt bra. Sist vi såg den, för ett par år sen så tyckte jag tydligen att den var skittråkig men det tyckte jag inte nu. Helt värd att se. Den är lång, men mycket bra med Kevin Costner. I Lördags såg jag även Den oändliga historien. Det var ett tag sen jag såg den nu, men den var helt klart bättre när man var liten. Känner man dock för att åka en liten nostalgi-tripp så rekommenderar jag den – helt klart! Finns i HD på Netflix. Sedan såg vi en riktigt bra film om spöken och övernaturliga saker med Kevin Bacon – Stir of Echoes. Jag vet inte vad den svenska titeln är, men denna filmen rekommenderar jag verkligen. Den är gammal, men jättebra!

Vi hann också med att se en dokumentär – Super Size Me av Morgan Spurlock. Inte i HD kvalité, men fan vilken intressant dokumentär. Många av dokumentärerna som handlar om USA och allt negativt skit som pågår där är intressanta, men just denna tar tag i ett globalt problem med övervikt, snabbmat och hälsa. Sist såg vi en film som också är relativt gammal – Titan A.E. En tecknad film. Den var ok, men snygg 3D var det i alla fall. Barnen gillar den säkert, men det finns tecknade filmer i det här slaget som är bättre. Drew Barrymore och Ron Pearlman är två av röstskådisarna så det var ju positivt.

Så, det var mitt lilla försök till att recensera filmer. Det är kul med recensioner, men det är svårt att komma på hur man gör en riktigt bra sådan. Jag hade gärna velat göra fler recensioner, inte bara av filmer, utan av produkter och andra saker. Vad hade du velat att jag skulle recensera i så fall? Hör av dig i kommentarerna.

3 reaktioner till “Helgerna är räddade med Netflix!”

  1. […] Igår skrev jag att det är tur att jag inte har barn, och det menar jag också. När jag hör hur lite egentid föräldrar får, så får jag själv panik. Jag behöver kontroll över min fritid för att inte gå galen. Jag måste få slappna av framför tv:n eller datorn så mycket jag vill – annars fungerar jag inte. Jag klarar inte av ett liv där det händer tusen grejer åt gången. Jag måste ha det lugnt och skönt – och dramafritt. Med barn fungerar inte det i min värld. Det är bättre att jag står utanför och låter de som vill och önskar ha egna barn att de får skaffa dem. […]

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.