Upplysningens dag var det idag.

Av olika anledningar kommer det här inlägget att baseras på hemliga upptäckter. Dels för att jag har lovat, och dels för att grundorsakerna behövs talas om. Eller något i den stilen. Jag vill bara blogga till bra musik och må lite bättre.

Den senaste veckan har jag inte mått särskilt bra. Detta beror på att jag har för lite att göra i skolan, för emellan seminariedagar så finns det inget att göra – åtminstone inte på ett par veckor, så nu har man ännu mera fritid än vad man faktiskt behöver. Då kommer ångesten som ett brev på posten, och jag mår inte så bra som jag hade velat.

I morse när jag vaknade hade jag ångest över en massa saker. Konstiga drömmar, saker som jag sagt och en insikt i hur korkad jag kan vara ibland. Nu är den känslan borta och jag hoppas att den håller sig borta. Efter en alldeles för lång dag med tråkiga föreläsningar om matematik så har jag knappt ork att göra något mer idag. Trots det så hade jag ett mycket trevligt (men sorgligt) samtal med en person som gav mig insikter jag inte trodde jag skulle få. Detta har öppnat upp en helt ny värld av tankar som förhoppningsvis innebär en bättre insikt i mina problem.

Jag har ofta undrat över varför jag ibland mår väldigt konstigt. Då och då så får jag typ PMS problem, men det är inte bara ”dagarna innan”, utan det kan komma närsomhelst. Ibland kan det vara uppehåll i flera månader, och ibland så är jag konstant pissed off. Jag vet inte vad det är. Mina googlingar har inte gett nått vidare resultat. Det kan vara humörsvängningar relaterade till min fibromyalgi, likaväl som det kan vara PMS eller andra ”kvinnosjukdomar”. Med kvinnosjukdomar så syftar jag på det som är relaterat till vår biologi och allt trassel som hör till. Det känns och upplevs dock som om det är hormoner som spökar och jag hoppas att detta är något jag slipper den dagen jag hamnar i klimakteriet – något som jag hoppas på att jag är redan på väg till.

I alla fall, om man ska återgå till det jag skulle komma till. Det finns en ny vinkel till mina problem och förhoppningen är att detta innebär ett nytt sätt för mig att ta mig an dessa så att jag får bättre självkontroll och kan må bättre under mina s.k. ”dåliga dagar”. Det är jobbigt att inte ha kontroll över sina känslor eller hur man agerar. Jag vill göra något åt detta och jag vill göra det fort som fan.

Nu vet ni det i alla fall. Önskar ni mig lycka till?

2 reaktioner till “Upplysningens dag var det idag.”

  1. jag önskar dig mer än lycka till. att ha kontroll över känslorna och kvinnosjukdomar. kram kram kram.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.