I K-huset känner alla igen dig…

Igår när jag skulle äta lunch på Linnéuniversitetet, gick jag dit med ett par kurskamrater till K-huset eftersom vi skulle äta lunch på Restaurang Kristina. Då hände det igen. Någon som absolut kände igen mig (som jag också på något konstigt vänster också kände igen, men som jag inte kunde placera) log mot mig och började prata med mig. Hon var övertygad om att vi hade träffats tidigare och frågade ifall vi träffades på insparken. Jag sa att jag inte gick på den och att det är mycket möjligt att jag har en dubbelgångare i Småland.

Jag tänkte inte särskilt mycket mer på det sen, men ett par timmar senare så kom jag på vem det möjligtvis var. Det kan vara så att den här tjejen med jätteblont hår och skitfina tänder är en gammal vän till mig från grundskolan, då jag bodde i Stockholm. Vi var väldigt goda vänner i mellanstadiet, men vi träffades sällan privat. Jag är inte säker på om det var hon, men det hade ju varit trevligt om man hade fått det bekräftat.

I övrigt så händer det inte så mycket. Jag går bara och väntar på att få något att göra. Min handledare håller på att gå igenom min kandidatuppsats igen och jag hoppas att det leder till något bra och inte allt för omtumlande jobb. Dock hade jag behövt något att göra nu. Det är skönt att vara ”ledig” men det är ju också då man tenderar att göra misstag och må dåligt.

Min sista fråga jag undrar över… finns det nån som gått på Edboskolan i Huddinge som för närvarande studerar på Linnéuniversitetet? Jag vet inte om jag vågar få svar på den frågan, men ändå… Lite smått nyfiken blir man alltid.

Hade inte du också blivit det om det händer flera gånger att en främling ”känner igen dig”? Jag tror det aldrig har hänt så ofta som nu när jag är på campus. Helt galet! Eller?

4 reaktioner till “I K-huset känner alla igen dig…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.