…och så hamnade jag återigen på den blåa sidan…

Frågan är hur mycket jag kommer hata mig själv för det. Jag har ju som sagt hållit mig borta därifrån på gott och ont i över ett halvår och trivts väldigt bra, men det är tråkigt utan de vännerna som ivrigt stannar kvar och där vi inte riktigt får samma kontakt som tidigare.

Beslutet jag tog nu är baserat på det som jag skrev i det förra inlägget:

  • Jag saknar mina vänner.
  • Jag vill ha fler ställen att pusha ut mina nyskrivna blogginlägg, instagrambilder och tweets.

Så enkelt är det. Denna gången ska jag dock sköta det snyggare och eftersom stället är så oerhört plottrigt och krångligt, så tänker jag inte logga in där mer än nödvändigt. Jag kan se allt folk skriver via Skype till exempel och jag hoppas att fler vill chatta med mig i fortsättningen. Jag vill ju ha kontakt med mina vänner, den saken är ju klar och eftersom de flesta vägrar skaffa G+ konto, så får jag så lov att vika mig ytterligare en gång. Det kan vara värt det, bara för att få kontakt med gamla vänner igen och min framtida kennel.

Denna gången har jag lovat att inte tjata om G+ heller och det ska jag försöka hålla. Jag tänker göra mitt bästa för att inte ladda upp bilder, istället länkar jag till mina bilder jag lägger upp på picasa/g+. Facebook kommer bara att vara ett simpelt verktyg för lätt kontakt med mina kompisar. och för att pusha inlägg, så klart.

Ja, det var väl det. Jag funderar också på ifall jag ska ersätta min engelska blogg med min youtube kanal istället. Jag bloggar ju knappt alls sen jag övergick till WordPress för ett par månader sedan och läsarna har heller inte hängt med mig. Jag vill ju ha en anledning till att vlogga lite mera också, så jag får se hur jag gör men mest troligt så lär bloggen ersättas med mina youtubeklipp.

Och så en sista fråga. Älskar ni mig eller avskyr ni mig för att jag är så impulsiv och inte kan hålla mig borta från fejjan?

2 reaktioner till “…och så hamnade jag återigen på den blåa sidan…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.