Facebook-spammaren nr. 1 är jag!

När jag skaffade mitt blåa konto häromdagen igen efter tryck från det underbara internet, så skrev jag tydligt på min profil att jag kommer vara ytterst inaktiv och bara logga in om det är nödvändigt. Än så länge är det en ren och skär lögn. Igår uppdaterade jag min blåa sida säkert sex gånger på en dag. Det är inte att vara inaktiv… eller?

Faktum är att jag är skitglad över att vara tillbaka på den blå sidan. Jag litar fortfarande inte på stället, och det är lika plottrigt som för ett halvår sedan, men fördelarna väger upp för nackdelarna. Jag är skitglad över att ha återfått kontakten med min bror och igår chattade vi via skype och jag fick se hans ansikte i real-tid för första gången på nästan ett år. Det är guld värt! Nedan kan ni se en screenshot jag tog mitt i samtalet:

Jag chattar med min bror Marcus via skype.

Jag log som ett troll under hela samtalet, fast min bror inte kunde se mig. Internet var väl för långsamt eller så var min HD kamera för bra för hans telefon. Skitkul var det i alla fall att det funkade!

Idag är jag gräsänka. Älsklingen min ska på julfest ikväll, så jag får äta middag ensam. Det gör inget. Jag lär förmodligen bänka mig framför teven och se massa avsnitt av Bones via Netflix. Jag älskar den serien! Det jag inte gillar är alla de onödiga blippeti-blipp-ljuden som låter varje gång de sitter vid en dator. Det är så otroligt irriterande. Jag slutade faktiskt titta på Bones pga att de ljuden blev för jobbiga, men eftersom 6 säsonger finns av serien på Netflix så har jag börjat se den igen och jag är komplett kär!

Har du nån favoritserie som du ser på Netflix? Kan du rekommendera någon?

4 reaktioner till “Facebook-spammaren nr. 1 är jag!”

  1. Jag gillar också Netflix. Det är dock rätt trist att utbudet ändå är rätt dåligt här i Sverige. Hade man haft den amerikanska versionen hade man haft typ 100 ggr mer film och serier att titta på.

  2. Jag vill gärna ha subtitles, men helst inte på svenska. Det är störigt att det finns så få serier i utbudet som har engelska undertexter. I de flesta så finns det bara tvingade svenska subs och det är så irriterande! Jag föredrar att se alla serier och filmer med engelska subs. Att bara ha svenska är så bakåtsträvande! Sen är det lite trist att knappt några av de svenska serierna och filmerna har subs. Det borde dem ha tycker jag. Är det dåligt ljud på filmen eller avsnittet så vill man ju vara säker på att man hörde vad som sägs, det är ju därför man har subs i huvudtaget (på språk man redan kan, alltså).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.