Huggande huvudvärk, Instagram & HBO

Under de senaste månaderna så har min hälsa återgått till att inte vara så stabil som den en gång har varit. Det verkar vara nått som återkommer varje höst eller så, för under de senaste två åren (och ordentligt sen förra hösten) så har min hälsa gått och blivit relativt dålig. Konstiga symtom, som jättekänsliga fingertoppar som blir skrynkliga av minsta lilla vattentillförsel, huggande huvudvärk som känns som om att man blir slagen i huvudet med en stekpanna till och från, till andra grejer som är magrelaterade har på sistone dykt upp.

Det mesta är förmodligen relaterat till sjukdomen som gör mitt liv till ett allmänt helvete, nämligen fibromyalgi, men det kan mycket väl vara några andra sjukdomar som orsakar alla problem. Den huggande huvudvärken kallas på engelska för ”ice-pick headache” och det enda läkarna säger ska hjälpa är en kur med ipren. Det hjälpte för mig för ett X antal år sen då jag hade samma problem, men denna gången så hjälper det inte alls, eller så har jag slarvat med att ta ipren. Jag gillar inte längre att knapra i mig massa tabletter, jag känner mig som en knarkare då, trots att jag inte är det. Jag känner mig bara skyldig varje gång jag äter en ipren, men inget annat hjälper vad jag vet.

Jag har ingen aning om vad som är bakgrunden till huvudvärken. Enligt ett antal google sökningar så kan det vara allt från fibrosymtom, men det kan också vara stressrelaterat eller relaterat till IBS (som jag också, självfallet har). Störigt är det. På sistone så gör det bara mer och mer ont, och vid varje attack så blir jag skitförbannad och jävligt deprimerad. Inte roligt alltså.

Jaja, nog snackat om såna deppiga grejer. Andra deppiga saker är att jag avslutat mitt instagramkonto. Detta gjorde jag för att de ändrar sina användaravtal i Januari, och då litar jag inte längre på dem. Googla på detta om du inte vet vad jag menar. HBO då? Ja, jag har äntligen fått min inbjudan, men man måste binda sig på ett 12 månader långt abonnemang och jag vill i stort sett bara se Game of Thrones på ett bra sätt, och deras övriga utbud är generellt sett inget som tilltalar mig ett dugg.

Jaja, istället ska jag väl utnyttja mitt jättebraiga Netflix abonnemang med ett par avsnitt till av Bones. Har snart plöjt igenom alla 6 säsonger som för tillfället finns där. Jag hoppas att säsong 7 snart dyker upp där med innan jag är färdig. Just nu är jag i slutet av säsong 5. Spännande är det. Jag älskar Bones! En jättebra serie. Det enda tråkiga är att det är lite för lätt att lista ut vem som är mördaren… Det finns självfallet ett mönster, precis som i de flesta serier om mord och andra brott.

God jul på er ifall vi inte hörs av innan dess!

2 reaktioner till “Huggande huvudvärk, Instagram & HBO”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.