Julen 2012 – en sammanfattning.

Ja, julen för detta året är över, och det passerade lika fort som förra året, och alla år innan dess. Nu är man hemma i Växjö igen, och livet är lika bra som det var tidigare. Det blev inte särskilt mycket julmat i år och inte så mycket julklappar, men i det stora hela är man nöjd.

Jag fick en eltandborste, massa mörk choklad (Lindt!), ett presentkort på Stadium, fina glas, en duk och lite annat smått och gott. Inte särskilt mycket, men jag hade heller inte önskat mig så mycket. För mitt presentkort på Stadium så gick jag igår och handlade ett par nya mjukisbyxor, en ny tröja och ett paket strumpor.

Jag har inte så mycket att tillägga egentligen. Jag har mer eller mindre glömt bort att jag har en blogg under julhelgen så det är lite ovant att sitta här och skriva igen. När allt är över och vardagen återkommer så kanske jag skriver lite mera här.

Under tiden ska jag sitta och läsa lite mer om begreppet platt skatt, drömma om en ny mobiltelefon och spendera tid med min älskling. Vad ska ni hitta på?