2012 – Det händelserika året.

Jag hade inte fel när jag satt och gissade vad som skulle hända för ett år sen gällande 2012. Det var ett händelserikt år, men de saker jag hoppades på att få uppleva mest har ännu inte hänt. Jag har fortfarande inte tagit examen, skaffat körkort eller fått mitt första riktiga jobb. Däremot flyttade jag ju in till centrala Växjö (ja, nästan i alla fall) och bor nu på drömläget i stan. Sommaren däremot stressade jag nästan ihjäl mig, och under vissa dagar trodde jag på allvar att allt hopp var förlorat och att jag skulle återgå till att bli fattig sjukpensionär igen.

I det stora hela är jag oerhört nöjd med 2012. Jag har klarat mina studier bra, nästan ofattbart bra och jag har lärt känna lite nya personer genom mina studier. Jag hoppas att dessa personer är vänner man kommer hålla kontakt med även efter att studierna är över.

Någon Grandis har det inte blivit, men det beror ju på att jag inte har fått jobb. Körkortet har jag kämpat med för fullt och nu äntligen börjar det närma sig med stormsteg. Den 10:e januari kl 15.00 ska jag skriva teoriprov och den 24:e januari ska jag köra upp. Det ska bli jättekul, men jag är inte särskilt nervös över själva uppkörningen. Däremot är jag skitnervös när det gäller teorin, för den har varit väldigt jobbig. Jag tar en chansning så får vi se vad som händer.

Jag har sökt jobb på arbetsförmedlingen igen, och på några andra ställen, så jag hoppas jag får möjlighet denna gången att bli anställd någonstans, så jag slipper fortsätta med studierna. Blir det så att jag fortsätter, så tänkte jag läsa en kurs i HR, vilket passar bra inför mitt framtida yrke inom rekrytering.

Ja, det finns väl inte så mycket mer att tillägga. Jag vet inte alls vad 2013 kommer att innehålla, men jag hoppas att möjligheter kommer att infinnas till de saker jag har längtat efter mest – jobba och börja tjäna pengar på riktigt, få råd att fixa mina tänder, skaffa GD etc. Sen hoppas jag ju självklart på att året blir mysigt och kärleksfullt tillsammans med min älskade Henrik. 4 år är det nu… Jag hoppas att det blir 5, den 14 december 2013, men det borde inte vara några problem. Livet ska bara rulla på, så löser sig det mesta.

Gott Nytt År, mina kära läsare! Jag hoppas att ni får allt ni önskar er under 2013!