Det är lugnt, jag lever…

Ursäkta att jag varit borta så länge. Har inte bloggat på över en månad, men jag har som vanligt inte haft tid (eller lust för den delen). Jag har nästan tröttnat på att blogga på sistone, och ibland har man ju rätt att göra det. Förhoppningsvis är det väl inte för evigt. Det lär jag nog ångra.

Det har varit lite jobbiga veckor nu i Januari också. Mycket stress och värk så jag har inte varit på humör för att sitta här och skriva. Sen är det så mycket att skriva när det gäller skolan, så det får ju gå före allt bloggande.

Jag failade teoriprovet. Jag var bara två ynka poäng ifrån godkänt, men däremot klarade jag uppkörningen. Jag ska skriva teoriprovet den 4:e februari igen, och fram tills dess ska jag plugga in lite mera teori så jag verkligen klarar det denna gången.

Jag har inte så mycket mer att tillägga. Hektiskt har det varit, men det börjar lugna ner sig nu. Sen har jag spenderat i stort sett all ledig tid med Google+ eller framför TV:n och det är just nu mycket roligare än att blogga.

Jag funderar dock på att återigen börja videoblogga på svenska, under de dagarna som jag bara måste nå ut till mina tre lojala läsare, eller hur få ni nu är… Ja, det var väl det.

Vi hörs!

2 reaktioner till “Det är lugnt, jag lever…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.