Blogg100 – är det lönt att vara med i nått sånt?

Det pågår nån slags pepptävling i bloggosfären för tillfälligt. Tanken är att man ska skriva minst 1 inlägg om dagen i 100 dagar. 500 deltagare är med för tillfället, så det är en gigantiskt mängd. Själv är jag jättesugen på att vara med också, men jag tvekar med tanke på att jag vet med 99% säkerhet att jag kommer faila, och inte lyckas skriva ett inlägg per dag.

Det går ju dock att videoblogga, och att vara med i det här behöver inte betyda att man måste skriva hur mycket som helst varje dag. Ett videoklipp, ett foto eller bara en allmän statusuppdatering kan räcka. Det finns flera orsaker till varför jag tvekar till att vara med, och det är mest beroende på att det händer för lite saker i mitt liv för att jag ska kunna vara aktiv nog. Mina dagar ser i det stora hela exakt likadana ut. Jag sitter framför min dator och pluggar. När jag inte gör det, sitter jag vid TV:n och tittar på nått, antingen ensam eller tillsammans med Henrik. Är vädret bra, går vi ut på promenader eller så går man o handlar på Netto eller Willys. Ibland är jag på skolan, men igår upptäckte jag att det är relativt meningslöst att gå på föreläsningarna i den här kursen, och då sitter jag hellre hemma och skriver på uppgiften istället.

Hade jag haft min GD nu, så hade jag garanterat uppdaterat bloggen oftare med min vovves utveckling, men eftersom jag inte har skaffat GD än, och bara har en katt som gör samma sak – dag ut och dag in, så händer inte så mycket på den fronten heller. Mitt liv är komplett dramafritt och simpelt, vilket gör bloggandet lite smått överflödigt.

Jag använder min blogg som terapi, men har jag inget att tänka på, ja då behöver jag inte skriva något heller.

För att läsa mer information om #blogg100 så klicka här, här och här.