Jag hoppas att jag aldrig mer behöver plugga teori igen efter idag.

Idag smäller det – för andra gången. Det är dags att skriva om teoriprovet, och jag hoppas ännu mer än sist att jag klarar det. Oddsen är likadana som sist. Skillnaden är att jag nu har plöjt igenom alla delar av de prov jag kan göra genom körskolan. Hur känns det nu då? Om jag ska vara helt ärlig vill jag bara lägga mig ner och dö eller nått.

De senaste dagarna då jag pluggat teorin rätt friskt har det gått relativt bra. Idag gick det åt helvete, då jag genomförde den svåraste delen som också är den sista. Jag blev underkänd enligt det testet, men hade det varit teoriprovet så hade jag precis klarat mig. Jag fick 52 rätt av 70. Gränsen för godkänt på proverna från skolan går vid antingen 62 eller 63, vilket är komplett motiverande för mig. Visst, det kanske ökar möjligheterna att man klarar provet, men jag vet inte. Så som min hjärna fungerar behöver jag uppmuntran från början till slut och det ska bara fungera utan hinder. De senaste dagarna så har sidan där jag gör testerna krånglat som fan, så jag har fått avbryta tester och inte kunnat se vilka fel jag har gjort. Inte särskilt kul…

Nått som jag inte förstår mig på, där jag misstänker att testerna från körskolan måste ha fel, är grejer med datumparkering och parkering på huvudled. Ibland är svaret att man ska ställa sig på den sida som gäller för imorgon, men ibland är det fel. Sen när det gäller parkering på huvudled så får man aldrig parkera på huvudled om det inte finns parkeringsplatser eller skyltar som säger att man får göra det. Enligt testerna så är det fritt att parkera utanför de utsatta tiderna och dagarna. Det är ju galet! Det kan inte vara rätt, eller har jag fel?

Jaja, jag blir bara så frustrerad och deprimerad av det här att jag går galen. Jag kan inte fokusera på något och jag vet knappt ens om jag lär mig något. I det stora hela sitter reglerna rätt bra, men utan boken är jag helt handfallen egentligen. Klarar jag provet idag så beror det på att jag har en ren jävla tur och att frågorna är lätta.

Det positiva är ju att om jag klarar det idag, så har jag körkort för automat. Ett år har det tagit sen jag började rejält med övningskörningen och den har varit rolig och lärorik, men också frustrerande och skrämmande. Jag tror dock att köra bil gör mig till en bättre person, då jag lärt känna mina svagheter ytterligare tack vare bilkörningen.

Jaja, nu ska jag göra något annat så jag slipper tänka på den här skiten. Önska mig lycka till. Går det bra lär ni få veta det imorgon. Går det åt skogen…? Ja…då får vi se…då gör jag nog inbrott på psyket.